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No. Document Reference Question EBA Response 

1. PQQ/ Contract Notice Does the EBA know what their power 

requirements are for the Data Centre (per DC), 

if so can you share this information for sizing 

purposes and ensures our DCs will fulfil the 

requirements? 

 

EBA is intending to procure IT infrastructure as a service. Therefore, 

it will be the responsibility of the supplier to assess and provide Data 

Centre power and Data Centre space. EBA will specify capacity 

requirements on a higher infrastructure level, i.e. based on number of 

servers, storage and network bandwidth.  

The technical specifications will be distributed after conclusion of the 

PQQ stage. 

2. PQQ/ Contract Notice Would it be possible to receive a copy of the 

EBA’s terms and conditions? 

 

EBA’s terms and conditions of contract will be provided at the next 

stage i.e. to the applicants invited to submit a tender. 

3. PQQ/ Contract Notice If we submit the pre-qualification as a 

consortium will we be required to present a 

Power of Attorney? 

If a candidate submits a PQQ as a consortium it is recommended to 

submit a Power of Attorney.  However a Power of Attorney will be 

required at the next stage i.e. if a candidate submitting a PQQ as a 

consortium is invited to tender. 

4. PQQ/ Contract Notice  It is stated in the ITT that the Pre-qualification 

needs to be signed, can you confirm that in the 

case of a consortium the prime can sign on 

behalf of every company? 

It is for the candidate to decide who should sign its PQQ.  In principle 

and so long as it is legally empowered to do so, the prime may sign 

on behalf of every company.  However please pay attention to 

Section 2 of the PQQ as follows: “The Contracting Authorities 

recognise that joint applications may be submitted. In the case that a 

joint application is proposed, each applicant must complete the parts 

relating to exclusion criteria, insurance and economic and financial 

capacity. There is a clear reminder of this at the start of the relevant 

section of the PQQ.” 

 
 

 

 

 

 


